morsanstips.blogg.se

Vågar jag....?
Har nu ett tag funderat starkt på att boka en träningsresa, men jag har liksom inte riktigt känt mig redo. Nu tycker jag att jag är igång på riktigt med träningen men jag vet inte om jag vågar tro att jag är så redo att jag kan boka in mig på en träningsresa...hm...å andra sidan...hur jäkla redo ska man vara egentligen? Räcker det inte att viljan finns? Eller? Ja ni märker ju hur jag tvekar samtidigt som det känns som att det skulle vara så fantastiskt roligt. Men vilken träningsresa ska man välja? Det är ju så många arrangörer som ordnar sådana resor så det finns ju endel att välja mellan. Friskvårdskompaniet, där jag tränar, ordnar också resor - det kanske kunde vara nåt...tål att tänkas på.
 
Allt fungerar nu som det ska på det lilla bageriet i Kåge och vi bakar på som bara den för att kunna fylla upp i butikerna efter julen. Det är mjukkaka, kågekakan, ljusugnsbröd och korntunnbröd som bakas. Sen gör vi lite tunnbrödchips också, riktigt goda att skämma bort sig själv med...eller någon annan för den delen.
 
Förresten såg jag att min favvoförfattare, Jenny Colgan, har lite nya böcker som jag absolut tänker köpa. Ska kolla upp nu direkt varifrån jag kan beställa de 😊.
 
Annars blev det lår & rumpa samt corepass igår, känns idag i benen. Hade tänkt köra lite dansmix ikväll men jag kände att det var skönt att bara vara hemma med familjen. Har däremot anmält mig på en danskväll som Friskvårdskompaniet har 19 jan. Det blir att köra 5 olika danspass efter varandra - ska bli skitkul 👍😊. 
 
Dagens tips: Att dansa är som att skratta med själen - så dansa mer! 😊
 
Trevlig kväll 😊
#1 - Mia

Läste din fundering om att åka på träningsresa och det rekommenderar jag verkligen, har varit 4 ggr och det är årets höjdpunkt. Själv har jag åkt med Springtime på deras F&S resor till Portugal

Svar: Hej och tack för tipset 😊. Det verkar så otroligt roligt och jag är faktiskt jättesugen på att boka 👍😊.
morsanstips.blogg.se

#2 - Jenny

En träningsresa låter väl som en toppenidé!! Snacka om att ha något att se fram emot då - kvalitets egentid :)

Svar: Jo jag känner också så, vore otroligt roligt att få göra något sådant för mitt eget välbefinnande 😊.
morsanstips.blogg.se