morsanstips.blogg.se

Fullt ös igen...
Ja nu är man igång igen...
 
...och det känns faktiskt ganska bra :)
Har börjat nytt jobb på Scandic Hotell och trivs jättebra, fantastiska kollegor och trevligt att få träffa så mycket människor.
Sen har pluggandet satt igång igen...mycket spännande!!! I vår är jag utbildad hundinstruktör och kan hålla kurser för hundägare och deras bästa vän :) Ska bli otroligt skojigt...och nervöst att starta eget...det innebär ju så mycket och jag måste sätta mig in i massa nytt som jag aldrig varit borta i förut...men det ska nog gå bra!!
Så då vet ni alla där ute....ni som är hundägare eller funderar på att skaffa hund....till våren/sommaren kan ni gå kurser hos mig :)

Dagens tips: Följ dina drömmar, vad de än måtte vara! Ge inte upp!
 
 
 
Saknar...
Ja...nu har det gått en månad...och jag saknar...
 
Jag saknar min Linnéa! Hon är hos sin pappa i Norge och har det toppenbra, det vet jag :) Men nu har hon varit borta i snart en månad och jag saknar henne....Jag saknar hennes tokiga kommentarer, hennes rufsiga hår på morgonen, hennes goda Linnéa-doft och hennes varma och goa kramar...
Som sagt...jag vet att hon har det fantastiskt bra...men det fyller inte tomrummet efter henne...det tröstar bara :)
 
 
Man är mest klibbig hela dan.....
Den här värmen alltså...
 
Man ska inte klaga, jag vet, men i den här värmen mår jag nästan dåligt...
Det är så varmt på dagarna så man orkar inte göra någonting...jag bara pustar och päser och är mest klibbig hela jag....not fräscht!!!
På nätterna går det absolut inte att sova, dels jobbar sambon natt så det är ensamt, dels är det alldeles för varmt i huset så jag vet inte hur jag ska sova....utan täcke...med täcke...utan täcke....med täcke....
Vaknar och är alldeles slut....tar en kalldusch....sen är man strax lika varm igen....
Jaja...fixade till lite sommarlunch varjefall....mycket mumsigt!
Lite tacokryddad strimlad kycklingfilé, stekt tillsammans med färsk sparris. Lite gurka, vattenmelon och fetaost som tillbehör.