morsanstips.blogg.se

Semestertankar
Äntligen semester...som jag längtat! Att bara få vara...andas...sova länge..äta när jag känner för det. Låta dagen bara komma och få bli som den blir..inga måsten..ingen stress...ELLER? 
Det är märkligt det där, jag vet exakt hur jag vill att mina lediga dagar ska bli och ändå känner jag mig stressad när jag inte får gjort något eller dagen inte blir som jag tänkt. Blir stressad över att semestern är räknade dagar och att jag vill hinna med så mycket då jag annars måste vänta ett helt år till nästa sommar..
Nog kan jag sitta med en tekopp på morgonen och bara njuta av solens strålar...men inte för länge...för sen måste jag ju få ut någonting av dagen. SUCK! 
Vi har nyss varit nere på västkusten och hälsat på mamma och pappa. De har ett helt fantastiskt lantställe där och jag har längtat hela våren efter att få komma ner dit. Vips så är den veckan över! Tiden går så fort...jag hinner inte med. 

Vi hade en otroligt fin vecka där nere, kanonväder...sol och bad...fiske..båtutflykter...massa god mat och trevligt sällskap. Min bror kom också ner så vi var alla samlade...älskar när vi är det...när jag har mina nära och kära omkring mig. Minnen som skapas, som man kan plocka fram när vintermörkret är som tyngst och som gör att man längtar ännu mer till nästa sommar. 

Det tar 13-14 timmar för oss att köra från Skellefteå ner till sommarstället. Bilen är full...2 vuxna fram, 3 ungdomar bak, 3 hundar i kåpan och fullt i takboxen...men det funkar 😊. Vi kör oftast på natten...mindre trafik och färre stopp som måste göras. 

När jag äntligen stiger ur bilen och kan dra in djupa andetag med havsluft...då slappnar jag av...då är det sommar!
Lika tillfredsställande som det känns när vi kommer ner...lika tomt känns det när vi far. Jag är otroligt familjebunden och det är skitjobbig att åka ifrån mamma och pappa. Vet ju aldrig när vi ses igen..så blir jag stressad över det...över att jag velat hinna göra så mycket mer den här veckan..

Nåväl...har lite drygt 1 vecka kvar på semestern nu...sen har vi en vecka i slutet av augusti då vi far till Kreta...och sen ska ju jag åka på träningsresa i september. Det är och blir en fantastisk sommar och jag är otroligt tacksam för det...jag önskar bara att jag kunde bli duktigare på att njuta av nuet! 

Dagens tips: Försök att njuta av nuet! Livet går inte i repris och dagar som gått kommer aldrig igen!