morsanstips.blogg.se

Nu är det gjort!
Ja..man kan iaf inte anklaga mig för att vara hysterisk när det gäller bloggandet, nu har det igen gått ett tag sedan sista inlägget. Samtidigt känner jag att jag mycket hellre vill göra ett inlägg när jag har något att dela med mig av. Sen kanske det inte alltid är så intressant det jag försöker förmedla med hjälp av ord och bilder men jag vill gärna ha något att berätta om i mina inlägg så de inte blir så tomma.
 
Nu är det iaf gjort!
Jag har bokat träningsresa med Friskvårdskompaniet i Skellefteå!!! Jippiiee! Känns så förbaskat jäkla roligt!! 
I september bär det av till Kreta för en massa rolig träning, god mat, sol, bad och framförallt lära känna nya trevliga människor 😊. Jag glädjer mig som ett litet barn glädjer sig till julafton 😄.
 
Reser tillsammans med min lojala träningskompanjon och goda väninna. Vi är två "tanter" i bästa åldern som äntligen tagit tag i våra liv och börjat jobba mot våra mål och drömmar. Fantastiskt ska det bli 😁.
 
 
Annars har vi haft det lite kallt häruppe i norr. När man ska till bageriet tidigt på morgonen och termometern i bilen visar som ovan.... då är det fanimej ytterst väsentligt att stjärtvärmen i förarsätet funkar...annars drar man på sig UVI...not nice!
Inte heller trevligt när man ska starta att köra och man upptäcker att bromsarna frusit...bara DET tar ju lite tid att komma på för en som är glad att hon kan tanka bilen...och köra...och blinka...och ibland spruta spolarvätska...fantastiskt! Åja...det gick av naturliga skäl varken att backa eller köra framåt för den delen. För info så hade det kommit massa snö de senaste dagarna...sen kom det mildväder..och sen frös det. Detta resulterade i att jag först fick leta fram dotterns bil  under all snön och sedan typ hacka fram den för att överhuvudtaget komma in i den...och tack gode Gud för att inte dörren hade frusit fast. Hennes bil hade stått några dagar så det var några spännande sekunder som följde när jag vred om nyckeln.....YES....den startade och jag kunde ta mig till jobbet.
 
Som sagt...vi har lite snö! 
 
I morgon fyller mina bonussöner 15 år, de är tvillingar. Blir väl lite kalas då tänker jag. 
I slutet av februari planerar jag och dottern att åka ner till Västerås och hälsa på familj. Det ska bli riktigt roligt! 
 
Nä nu ska jag hänga lite i chinsstången...eller vad man nu ska kalla den. 
Jag har faktiskt ett mål och det är att EN DAG...en dag ska jag klara att göra chins. Det kan räcka med att jag klarar EN...men jag ska klara det! Jag ska erkänna att jag har långt kvar...väääldigt långt. Men skam den som ger sig! 
 
Dagens tips: Ge kramar! KRAMA ofta! ❤ 
 
#1 - Bea

Jodu, kylan verkade ju inte alls vilja släppa taget om oss häruppe..! Inte snön heller för den delen *hmpf* Tur att du har Kreta att se fram emot senare i år i alla fall :) Jag och syrran åkte dit ensamma 1993, efter att Pappa gått bort. Vi behövde det - och Kreta var rena medicinen... vi trivdes verkligen. 17 & 18 år var vi och nykterister, så morsan vågade släppa oss själva.
Kalas planeras här med nu, då sonen fyller 17 om en vecka (28/2)
Men först ska jag på gymmet nu på morgonen - sedan ser vi ju om jag tar mig hem med... *hahaha*
Ha en fin onsdag! Och EN chin, EN dag är ju bättre än nada noll nicht inget alls ;)