morsanstips.blogg.se

Att känna tillhörighet..
Att tillhöra någonting...
 
Det är en speciell och skön känsla att tillhöra någonting...att tillhöra en arbetsplats och en grupp människor...det är fantastiskt kul :)
Jag trivs otroligt bra och jag blir lika förvånad varje dag över att jag bytt både yrke och bransch och att det känns så himla roligt.
Sen är det extra roligt att få plugga till någonting som faktiskt är lite av min hobby...att veta att jag en dag kommer att kunna arbeta som hundinstruktör är en drivande känsla...och OJ vad jag lär mig massor av nyttiga och bra saker :)
Dagens Tips: Våga prova nya vägar...man vet aldrig var man hamnar i livet!!!
#1 - :)

Älskade din blogg men var tog den vägen? Det var så trevligt att läsa den när jag kom hemm från jobbet:) saknar verkligen att läsa den. Jag önskar att du kunde skriva lite då och då men, jag förstår om du kanske inte känner samma sug till att skriva eller inte riktigt har tid längre. Du gör som du vill det är din blogg i slutändan:)

Svar: Hej och tack för din fina kommentar :) Vet att det har gått några år sedan sist men tänkte bara meddela dig att jag nu små smått tänker återuppta bloggen igen :)
morsanstips.blogg.se

#2 - Småstadsfrun

Väl talat! Även om det är skrämmande är det viktigt att våga!